Vakantie le Chat
Huize Meermin

Huize Meermin  is een heerlijk familiehuis met drie slaapkamers en twee badkamers. Behalve voor een gezin is ons huis ook bij uitstek geschikt voor twee echtparen of gezin met opa en oma ook erbij. Er zijn als het ware twee vleugels aan het huis zo heb je dus geen “last” van elkaar. Ieder paar heeft z’n eigen badkamer.

 

Vanuit de woonkamer en ook vanuit beide grote slaapkamers heb je een prachtig uitzicht. Waar je ook bent in het huis, je ziet (met uitzondering van het kleine slaapkamertje en de badkamers) altijd het meertje met het omlijstende groen.

Grote terrassen: zowel aan de voorkant van het huis als aan de meerkant hebben we een fors terras. ‘s Ochtends pak je de zon op het terras aan de voorkant en ‘s middags zit je achter in de zon. Daar kan je ‘s avonds (vaak tot heel laat) lekker beschut in de zgn. auvent  eten.

In het oorspronkelijke huisje bevinden zich een ouderslaapkamer en een kleine slaapkamer + badkamer met douche en wc. In het nieuwe gedeelte is nog een tweede  “ouderslaapkamer” en een nieuwe badkamer met bad, douche en wc.

Vanuit bijna iedere plek heb je een briljant uitzicht!

Meerminetensaharoterras

Navigatie tip: klik op een foto voor een grotere versie, klik vervolgens op de linker- of rechterkant van de foto om naar de vorige of volgende foto te gaan.

 

Village le Chat is voor veel Nederlanders een bekend vakantieoord. Families komen er jaar in jaar uit omdat het ongeevenaard prettig is.

Tennis


Golf

Overzicht

Developed by Sturman ICT, Designed by SiteGround and Powered by Wordpress