Vakantie le Chat
Activiteiten

Village le Chat is een goed gerund (door Nederlanders) schitterend bungalowpark in de Charente. Op het park is veel prettig vermaak. Er is een midgetgolf, een heerlijk verwarmd zwembad + kinderbad, een restaurant, een speeltuintje, een voetbalveld etc etc. Er zijn bovendien twee  tennisbanen beschikbaar en verder is er veel te beleven in het zalige meertje waar Huize Meermin aan ligt (o.a. vlot en glijbaan). Ook voor vissers is dit een eldorado!

Wat je hier kunt doen is lekker in de zon zitten, maar ook wandelen, fietsen, golfen, kanoen, paardrijden, de toerist uithangen,  kerkjes (uit de 12 eeuw) of het schitterende Chateau in la Rochefoucauld bezoeken. Je kan een dagje naar het middeleeuwse Angouleme gaan of de markt in Piegut bezoeken. Het is allemaal leuk  en allemaal niet ver.

In het huis liggen vele foldertjes en een groen ANWB gidsje met autoroutes en bezienswaardigheden.

We hebben goede wandelkaarten in huis. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Met behulp van zo’n kaartje lukt het probleemloos want e routes zijn goed uitgezet. Ook direct vanaf het park kom je op diverse uitgezetten wandelingen.

Navigatie tip: klik op een foto voor een grotere versie, klik vervolgens op de linker- of rechterkant van de foto om naar de vorige of volgende foto te gaan.

 

Village le Chat is voor veel Nederlanders een bekend vakantieoord. Families komen er jaar in jaar uit omdat het ongeevenaard prettig is.

Tennis


Golf

Overzicht

Developed by Sturman ICT, Designed by SiteGround and Powered by Wordpress